Uitvaartzangeres


Een uitvaartzangeres tijdens het afscheid

Het overlijden van een dierbare is niet alleen heel moeilijk en verdrietig, het betekent ook dat er op korte termijn heel veel moet worden geregeld. Daar hoort ook het kiezen van een passende muzikale omlijsting tijdens de uitvaart bij. Als uitvaartzangeres kan ik u hierbij helpen.

Live muziek tijdens de uitvaart

Wanneer er live muziek gespeeld wordt tijdens de uitvaart wordt er een intieme sfeer gecreëerd. Het nummer dat die ene speciale herinnering oproept, een lied dat precies weergeeft hoe de persoon was of waarvan de inhoud kracht en moed geeft, wanneer het live gezongen wordt tijdens de begrafenis of crematie maakt dit het afscheid van een dierbare nóg persoonlijker.

Uitvaartzangeres uit Limburg live muziek begrafenis crematie uitvaart
Foto: www.sluysmansfotografie.nl

Limburgse liedjes tijdens de begrafenis

Zoekt u specifiek Limburgse liedjes tijden de begrafenis of crematie? Zelf ben ik geboren en getogen Limburgse, woonachtig in Eijsden en ik kan dan ook zeker uitvaartmuziek in het dialect verzorgen. Limburgse uitvaartmuziek tijdens het afscheid van uw dierbare maakt het geheel intiem, u kunt de wensen uitgebreid met mij bespreken.

De juiste live begrafenismuziek kiezen

Soms heeft iemand al bepaald welke muziek er tijdens de uitvaart gedraaid of gespeeld mag worden, maar soms is dit niet bekend. Vaak is het lastig om iets uit te kiezen. Mocht u het moeilijk vinden om geschikte muziek uit te zoeken voor de begrafenis of crematie, dan kan ik u daar wellicht bij helpen. U kunt altijd contact met mij opnemen om u wensen of ideeën te bespreken. 

Een impressie van de muziek tijdens crematie of begrafenis

U wilt graag op een zo mooi mogelijke manier afscheid nemen van uw dierbare. Ik begrijp dat de keuze voor een live zangeres tijdens de uitvaart best spannend kan zijn. Ik heb daarom voorbeeldfragmenten van mijn zang op deze website geplaatst zodat u een idee krijgt van mijn stem en de muziek die ik zing. Uiteraard zijn persoonlijke verzoeken mogelijk, ik bespreek de mogelijkheden graag met u.